Avenue Mall Osijek, u suradnji s Udrugom Mačkamama i Klubom ljubitelja knjiga, organiziratrodnevni sajam knjigana kojem će svoju ponudu predstavitiAlgoritamte 15-ak hrvatskih nakladnika i poznati osječki antikvarijatEzop. Sve knjigoljupce očekuje veliki izbor knjiga i to po vrlo povoljnim cijenama, a ono što svakako želimo istaknuti jehumanitarni karaktersajma. Pri svakoj kupovini knjiga sudjelujete u humanirnoj akciji za prikupljanje sredstava za podršku našoj Osječanki,Eni Šarackoja se već niz godina bori sa svojomteškom bolešću.

Sajam knjiga u Avenue Mallu održavat će se odčetvrtka, 11. listopadapa sve dosubote, 13. listopada 2012. godine i tood 09 do 21 h. Nikako ne propustite pogledati ponudu više od 5.000 naslova po sniženim cijenama do 70% koje vam nude izlagači na 15-ak štandova koji će biti postavljeni u prizemlju Centra. Za ljubiteljestarijih izdanjatu će biti osječki Ezop antikvarijat s popularnim naslovima i znatno sniženim cijenama. Za one koji imaju problema s matematikom, u ponudi će se naći i komplet od10 matematičkih knjigakoje će predstaviti i prodavati Mathoteka iz Čepina.Dio sredstavaod prodaje namijenjen je za pomoć Eni Šarac i njezinoj obitelji.

Avenue Mall vas poziva da posjetite Sajam, uživate u kupovini knjiga po sniženim cijenama i na taj način podržite organizatora u prikupljalju sredstava za pomoć Eni Šarac.

Info:http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=40751#ixzz28vLJR3xp

www.osijek-online.hr

Website Apps