Desetak novih članova HDSSB-a

21. listopada 2012.

U nazočnosti predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića i koordinatora za Baranju Željka Kraljička, danas su predstavljeni novi članovi stranke sa područja Belog Manastira. Najzvučnije ime je dosadašnji predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a Zvonko Vlahek, sudac Zlatko Kajtar, ravnateljica u OŠ Popovac Jadranka Sabljak te vojni umirovljenici Anto Bandov, Ivan Božić, Ivan Horvat i drugi.
Kao razloge za prelazak u HDSSB Vlahek je naveo nezadovoljstvo odnosom HDZ-a i stanjem u stranci zbog pojedinaca na čelu gradskog HDZ-a. Presudili su posljednji izbori za čelništvo GO HDZ-a, kada sam uvidio da tamo za mene nema mjesta, rekao je Vlahek
Predsjednik stranke Vladimir Šišljagić naveo je kako je u posljednja 3 mjeseca stranci pristupilo 350 Baranjaca, najviše u Bilju, Baranjskom Petrovom Selu i Belom Manastiru.
Kako lokalni izbore očekujemo u svibnju slijedeće godine, uvjereni smo u dobre rezultate kojima bi preuzeli odgovornost za najveći dio Baranje, a posebno Beloga Manastira, rekao je Šišljagić.
Kao primjer principijelnosti naveo je belomanastirskog dogradonačelnika Živka Jalšovca, kojega ne smatra članom HDSSB-a jer nije provodio politiku stranke.

www.radio-baranja.hr

Website Apps