UHIĆENA 37-GODIŠNJA PRORICATELJICA

OSIJEK – Nakon nešto više od dva mjeseca potrage, policija je uhvatila 37-godišnju “proricateljicu budućnosti” iz Darde, koja je početkom kolovoza 41-godišnju Osječanku ostavila bez zlatnog nakita i – gaća!

Darđanka je na području Retfale prišla Osječanki i ponudila se da će joj proreći budućnost i skinuti uroke za nekoliko desetaka kuna. Osječanka je na to pristala, ali je, prije no što “se spasi od uroka”, morala nešto učiniti da bi proricateljici omogućila da odradi svoj posao. Od kuće je trebala donijeti zlatni nakit, zavezati ga u donje rublje i predati ga proricateljici. Nakon toga Baranjka je sa zavežljajem nakita u intimnom rublju trebala otići na groblje i skinuti uroke s 41-godišnjakinje. Prevarantica je obećala “klijentici” da će joj nakit i donje rublje vratiti nakon obavljene seanse.

Međutim, kako je proricateljica otišla, tako je Osječanka više nije vidjela, kao ni svoju zlatninu i rublje. Žrtva je, kada je uvidjela da neće povratiti dano nepoznatoj ženi, prijevaru prijavila policiji. Tridesetsedmogodišnjakinja iz Darde dobila je kaznenu prijavu zbog prijevare.S.Lacić

Glas Slavonije

Website Apps