Želite raditi u inozemstvu, steći radno iskustvo u državi EU, učiti engleski jezik? Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Osijek nudi vam tu mogućnost kroz projekt „Work Abroad 2“.

Projekt „Work experience in a foreign country – Work Abroad 2“ odobrila je Agencija za mobilnosti i programe EU u sklopu Potprograma Leonardo da Vinci. Glavni cilj projekta je razvoj znanja i vještina u struci te poboljšanje jezičnih vještina u radnom okruženju.

Ciljna skupina su osobe do 29 godina starosti koje su završile srednju školu ili nedavno diplomirale, bez radnog iskustva ili s radnim iskustvom do jedne godine a poznaju osnove engleskog jezika u govoru i pismu.

Projekt nudi mogućnost, u organizaciji partnerske institucije u Cork City-u (Irska), otputovati u Irsku i završiti stručnu praksu u trajanju od tri tjedna. Vrijednost projekta je 25.200,00 eura i trajat će 10 mjeseci (srpanj 2012. – travanj 2013.).

Predviđena je mobilnost za 14 mladih osoba koje su stekle zvanje kuhara, konobara, pekara, mesara, krojača, ekonomista ili grafičara.

Prijave traju do 1. listopada, a više o projektu i načinu prijave doznajte na webu HZZ-a ovdje

Website Apps