SU “Mars” je 2007. godine po prvi put bila domaćin turnira “Sv. Martin” koji se sve do danas održava u sklopu proslave Dana grada Belog Manastira. Tijekom nekoliko godina turnir je postao renomirani susret, kako domaćih, tako i strijelaca iz čitave Europe te je kao takav ušao u međunarodni kalendar streljačkih natjecanja.

Predanost organizaciji i izvedbi turnira jednako su prepoznali domaći i inozemni olimpijci, koji svojim sudjelovanjem doprinose afirmaciji turnira na međunarodnoj razini. U prilog kvaliteti turnira ide i činjenica da je na turniru 2011. godine srpska olimpijka Andrea Arsović izjednačila svjetski rekord otpucavši rezultat 400/400.

Iz SU ˝Mars˝ poručuju: Nadamo se da će se tradicija turnira “Sv. Martin” održati, te da će turnir iz godine u godinu rasti i privlačiti sve veći broj vrhunskih strijelaca iz čitavog svijeta čije ćemo povjerenje pokušati opravdati uvijek boljom i predanijom organizacijom turnira.
Za ovogodišnji turnir prijavilo se oko 160 strijelaca iz 5 zemalja, u disciplinama zračne puške i pištolja,te 40-tak trenera i vođa klubova. Turnir će trajati tri dana, od petka 16.11., do nedjelje 18.11..
Za prvi dan je predviđen službeni trening u popodnevnim satima a subota je dan eliminacije za glavni meč. U nedjelju će svoje vještine pokazati 35 ponajboljih strijelaca iz prvog dana, te će svakako najzanimljiviji dio biti finalno raspucavanje za medalje i bogate nagrade 8 ponajboljih strijelaca u ženskoj i muškoj kategoriji. Svaki pobjednik po disciplinama dobiti će na dar i dio Baranje, odnosno umjetničke slike koje su napravljene na likovnoj koloniji u suradnji sa udrugom “BARANJA ART” na kojoj je sudjelovalo oko 30 slikara iz Baranje i Slavonije. Većina slika će biti izložena u predvorju sportske dvorane a dio slika će biti prodajnog karaktera, te će se dio novaca donirati u humanitarne svrhe.

Website Apps