Baby torta

7. studenoga 2012.

Baby torta iliti torta od pelena je projekt koji je mlada mama Tihana počela prije nekoliko godina, nakon rođenja svog prvog sina. Danas su njene prekrasne šarene torte poznate diljem Hrvatske, putovale su u sve dijelove države, čak i na otoke i poneku državu preko granice.
Nas je zanimalo kako je sve počelo, kako se odvija proces slaganja savršenog dječjeg poklona i od čega se sastoje…
Ideja i sama realizacija posla i marketinga, organizirana je u vrlo kratkom roku, gotovo u tjedan dana. Na nagovor dobre prijateljice krenula sam u avanturu s pelenama i prodajom, te sam odmah u startu naišla na mnogo lijepih i vedrih reakcija, onih koji poklanjaju i primaju moje torte. Sama ideja torte od pelena nije moja, ali trudim se ne kopirati američku tradiciju koja se provodi već desetljećima. Trudim se stvoriti nešto drugačije i nikada neću odmaknuti od svoje prepoznatljivosti. Koristim samo provjerene materijale i trudim se da što više proizvoda bude hrvatske proizvodnje, ručni rad, rekla nam je Tihana. Baby torta je prisustvovala na raznim specijaliziranim sajmovima, poput Dječjeg sajma, Dani beba, djece i trudnica, a zapela je za oko i poznatim hrvatskim časopisima Moje dijete, Lijepa i trudna, Mama i beba gdje se moglo čitati o Baby torti.
Od čega se sastoje Baby torte?
Sastoje se od pelena, korpica, dekica, žličica, cipelica, dudica, bočica, igračaka, raznih stvarčica za bebe, slatkiša i raznih dekoracija.
Torte sadrže proizvode malih obrtnika kao što su: Barbarela, Cool kids-Elodie Details,Zvijezda je rođena, Owlsandco.

Iako nama sve torte izgledaju savršeno, Tihana kaže da nije oduvijek bilo tako te da joj je bilo potrebno puno mašte, volje i iskustva da dođe do nivoa gdje je sada.

Ukoliko se i vi odlučite na jedan ovakav unikatan poklon možete pogledati asortiman na blogu:http://www.babytorta.bloger.hr, pratiti putem facebooka :http://www.facebook.com/babytorta?ref=ts&fref=ts
I kontaktirati Baby tortu na 098 835 534.

          

Website Apps