Moto klub ‘Kune’ Osijek, sekcija motociklista Udruge ratnih veterana 3.A brigade ZNG ‘Kune’, nastavlja humanitarnu akciju ‘Djeca daruju djeci’ kojom se prikuplja knjižnična građa za potrebe Gradske knjižnice Vukovar.

Drugu po redu humanitarnu akciju ‘Djeca daruju djeci’ prva je podržala OŠ Mate Lovraka iz  Ladislavaca koja je u suradnji s djecom i roditeljima prikupila više od 600 knjiga. Ravnateljica Marija Poje zahvalila se svima koji su sudjelovali u prikupljanju knjiga i izrazila nadu da će njihov primjer slijediti ostale škole. U prvoj akciji koja je provedena početkom godine prikupljeno je 2500 vrijednih knjiga za djecu osnovnih škola na području grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije.

Dječje knjige prikupljaju se na nacionalnoj razini, a cilj je uključiti što veći broj djece osnovnih škola i dječjih vrtića, te knjižnice i ostale moto klubove. Svi zainteresirani za sudjelovanje pozvani su, u skladu sa svojim mogućnostima, prikupiti razne knjige, slikovnice i sl., te kontaktirati MK ‘Kune’ koji će se pobrinuti za dostavu istih u Vukovar. Osim prikupljanja po školama, knjige se također mogu dostaviti u prostorije MK ‘Kune’, Šandora Petefija bb (strelište Pampas) u Osijeku.

MK ‘Kune’ poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji ‘Djeca daruju djeci’ kako bi se povećala knjižnična građa Gradske knjižnice Vukovar, a djeci osnovnih škola Vukovarsko-srijemske županije omogućio veći izbor knjiga i čitanje od najranijeg uzrasta.

Kontakt osobe:
– predsjednik MK ‘Kune’, Božidar Vrselja – 091 3300 707
– koordinatorica akcije Martina Petrijevčanin – 091 899 5204

www.radio-baranja.hr

Website Apps