Baranjsko kolinje

17. studenoga 2012.

U subotu, 24.11.2012. u Suzi u Piroš čizmi se održava manifestacija ˝Baranjsko kolinje˝. Program započinje u 10 sati, i trajat će sve do kasnih večernjih sati. ˝Baranjsko kolinje˝ organizira Piroš čizma u suradnji sa Rotary klubom Osijek.

Od organizatora saznajemo kako je ovo već četvrta godina da se kroz tu manifestaciju druže članovi Rotary kluba iz cijele Hrvatske, ali i iz ostalih zemalja. Druženje je otvorenog tipa, pa su svi dobrodošli.

To je prilika za sve zainteresirane da kroz okuse, mirise, muziku, ples i proizvode iz domaće radinosti dožive ugođaj baranjske tradicije. U glavnoj ulozi, domaće baranjsko prase. Čvarci, kobasice, jetrice i ostali proizvodi, raditi će se sve pred vama, peći i prodavati po povoljnim cijenama a prihode će Rotary klub upotrijebiti za djecu s posebnim potrebama i u druge dobrotvorne svrhe.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresirani da svojim prisustvom uveličaju ovu svečanost, da uživaju u druženju, u jelu i piću da se zabave uz tamburaše, folklorne plesove. Svi zainteresirani proizvođači koji žele izlagati svoje proizvode trebaju se javiti na:
Telefon: 031/733-806, mobitel: 098/175-4091 (Ana) ili putem maila: piros.hr@gmail.com

Website Apps