“OKRUGLE” OBLJETNICE

Na kraju svake godine Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Osijek, ukazuje na svoje članice koje obilježavaju “okrugle” obljetnice svojega postojanja i rada te im iskreno čestita na uspjehu u nošenju s izazovima s kojima su se susretale tijekom niza godina svojega poslovanja. Sve to s nadom da će uspješno poslovati i ubuduće, ponajprije intenziviranjem svojih izvoznih aktivnosti, osvajanjem novih tržišta te podizanjem razine kvalitete svojih proizvoda i usluga.

– Ulaganje u vlastiti razvoj, usvajanje visokih standarda kakvoće te prilagodba procesu globalizacije svjetskog tržišta nužni su za napredak svake tvrtke. Prihvaćanje ovakvog pristupa recept je za stvaranje tvrtki koje će se oduprijeti vremenu, brojnim teškoćama, te ići i dalje ponosno naprijed i tako biti nositelji boljitka hrvatskog gospodarstva i svih njezinih građana, istaknuo je Zoran Kovačević, predsjednik Županijske komore Osijek, uoči dodjele priznanja tvrtkama jubilarcima.

Za 50 godina djelovanja i rada priznanje su primile tvrtka Prehrana d.o.o. Osijek, Univerzal d.o.o. Đakovo, Radio Đakovo d.o.o. Đakovo, Sjemenske kulture d.o.o. Klisa i FeraVino d.o.o. Feričanci. Za 70 godina djelovanja i rada priznanje Županijske komore Osijek dobila je IPK Tvornica ulja d.o.o. Čepin. Karolina d.o.o. Osijek i Tvornica četaka Niveta d.o.o. Osijek dobile su priznanje za 90 godine djelovanja i rada, dok je isto priznanje dobio i jubilarac OLT d.d. Osijek za 100 godina djelovanja i rada. Doista nesvakidašnji jubilarac je Odvodnja d.d. Darda, tvrtka utemeljena prije čak 190 godina, i za to, uz veliko odobravanje nazočnih, primila priznanje Županijske komore Osijek.(N.V.)

Glas Slavonije

 

Website Apps