Predstavljen HDSSB Beli Manastir

25. studenoga 2012.

Vodstvo belomanastirskog HDSSB-a održalo je konferenciju za novinare na kojoj su predstavljeni članovi GO kao i program stranke za predstojeće lokalne izbore. Uz predsjednicu HDSSB-a Beli Manastir Jadranku Sabljak, predsjedništvo čine Franjo Folkvjećnik HDSSB-a u sadašnjem sazivu GV-a, Fabijan Dolančić zadužen za razvoj poljoprivrede,Zvonko Vlahek koji se brine za razvoj gospodarstva i Damir Mendler zadužen za školstvo, znanost i socijalnu skrb.
Slavko Kotromanović brine se za ustroj stranke, suradnju s udrugama i organizaciju manifestacija, rizničar je Goran Hes, a tajnica odbora Hermina Livazović.

Iz podjele zaduženja jasno je vidljiv program HDSSB-a Beli Manastir za predstojeće lokalne izbore. Naglasak je na oživljavanju gospodarstva i poticanju poduzetništva u našoj industrijskoj zoni što će rezultirati otvaranjem novih radnih mjesta. Zatim uređenje sportsko-rekreacijskog centra uz Šećeransko jezero i gradskog stadiona, dovršetak uređenja Trga slobode, spomenika braniteljima, viskih cesta, kao i izgradnja dječjeg vrtića.“ rekla je predsjednica Jadranka Sabljak.

Za sada nema dogovora o kandidatu za gradonačelnika Belog Manastira, no uskoro će biti objavljeni kandidati za sve izvršne funcije, najavljuju iz belomanastirskog HDSSB-a.

Na konferencji je istaknut aktualan problem prometne signalizacije u Belom Manastiru zbog čega HDSSB u subotu, 24. studenog od 8 sati na Trgu slobode i kod tržnice organizira potpisivanje peticije za postavljanje semafora na opasnim raskrižjima u gradu.

Izabrano predsjedništvo pokrenulo je i inicijativu za osnivanjem temeljnih ogranaka u prigradskim naseljima

www.radio-baranja.hr

Website Apps