All white sensation je party koji će promjeniti sve viđeno do sad u Clubu Faraon, a održat će se 07. prosinca 2012. godine s početkom u 21:00.

Dress Code: All WHITE!
Muškom rodu se izlazi u susret pa ukoliko nemaju bijele hlače, mogu obući crne. A sve cure koje dođu potpuno obučene u bijelo dobit će COCKTAIL DOBRODOŠLICE. Za tradicionalno dobar provod će se osim vrhunskih izvođača pobrinuti i hostese, a svoj doprinos će dati i poseban light show te dekoracija kluba.

1. floor
*Chimp-e
*Roce (Nanotech Records)
*Noldar
*Marc Times

2. floor
Specijalni gost:

*Copyshop Downtown Inc ( Novi Sad )

Copyshop Downtown Inc je DJ duo iz Novog Sada, Srbija, koga čine Igor Milosavljević i Nikola Veselić. Glazbeni stil i energija koju šire spojili su ova dva Dj-a u zajednički project. Početkom 2008. godine, tijekom trajanja Red Bull Music Academy-a, upoznaju Marka Miličevića (Gramophonedzie) i nakon toga postaju članovi projekta Ujedinjeni Dzekeri Srbije koji ima za cilj promoviranje Jackin/Deep House-a kroz turneje po Srbiji. Tom prilikom radili su sa nekim od vodećih imena svjetske Jackin House Scene kao što su Tommy Largo, DJ Mes, Combined, Soydan, Gramophonedzie itd.

Karte u pretprodaji možete kupiti u:

Cd-shop podhodnik ( Osijek )
Caffe bar Jungle ( Beli manastir )
Caffe bar Bronx ( Suza )
Caffe bar Passage ( Valpovo )
Caffe bar IN ( Osijek )

i na broj telefona: 099/418-3311 i 098/813-874

Cijena karte je 20 kn u pretprodaji i 30 kn na dan party-a.

That night is All about music….

NAGRADNA IGRA:

Baranja.hr i club Faraon dijele 3×1 ulaznicu za All white sensation. Sve što trebate je na portalu Baranja.hr u komentar  ove objave napisati odgovor na pitanje: Iz kojeg grada dolazi DJ Copyshop Downtown Inc? Nagradna igra traje do 6. prosinca kada ćemo objaviti sretne dobitnike/ce koji će svoju ulaznicu preuzeti na ulazu uz predočenje osobne iskaznice. Sretno!

Sretni dobitnici besplatne ulaznice za ALL WHITE SENSATION su:
Senad Jajčanin
Marija Škrbić
Nikola Damjanić
Svoju ulaznicu možete preuzeti na ulazu u klub Faraon predočenjem svoje osobne iskaznice. Čestitamo Vam, a ostalima želimo više sreće u nekoj drugoj nagradnoj igri Baranja.hr. Svima želimo dobar provod!

Dobitnici su izvučeni putem: Random.org

Website Apps