Nagradna igra u kojoj možete osvojiti 1x trajno lakiranje noktiju traje do 01.12.2012.

Studio Lotus je otvoren 13. kolovoza 2012. godine u Dardi, a pruža usluge ugradnje, oblikovanja, ukrašavanja noktiju i vrhunski nail-art. Njegovane ruke, lijepi, čisti i uredni nokti odaju njegovanu i samosvjesnu osobu, a upravo vam studio Lotus može pomoći da vaši nokti kažu o vama ono što vi želite.

Ivana Gajvaronski, vlasnica obrta za uljepšavanje neprestano prati svjetske trendove u naildesign-u i nailart-u, a to potvrđuju njezina originalna tehnika, te maštovite i precizne kreacije. Ivana je 2010. godine položila tečaj ugradnje noktiju, a nakon toga su uslijedile brojne edukacije. 2011. godine završila je One stroke edukaciju u Zagrebu za ručno oslikavanje noktiju, a ove godine je usavršila aquarelle tehniku i 3D akril tehniku na noktima. ˝Nudim sasvim nešto novo i drugačije, nema klasičnih pečata, nego je sve isključivo ručni rad na noktima˝, kaže Ivana.
Od 12. mjeseca sve zainteresirane djevojke i žene moći će osim u lijepim noktima moći uživati i u profesionalnom šminkanju, korekciji obrva te u ugradnji parcijalnih trepavica. A kako se bliži i vrijeme blagdana, Ivana je odlučila u svoju ponudu uvrstiti i poklon bonove. Kupnjom poklon bona prijateljici, djevojci, supruzi ili majci nitko ne može pogriješiti, to je jednostavno savršen dar za svaku prigodu.
Naručiti se možete putem telefona: 097/706 4201 ili putem FB fan page.
A sve ostale informacije možete saznati na web stranici studia Lotus: http://studioolotus.webs.com/.

NAGRADNA IGRA:
Studio Lotus i Baranja.hr vas nagrađuju sa jednim trajnim lakiranjem noktiju. Sve što trebate učiniti kako bi vaši nokti zablistali je lajkati FB stranicu studia Lotus, te u komentar ispod članka upisati vaše ime i prezime. Nagradna igra traje do 1. prosinca 2012. godine.

Sretna dobitnica 1x trajnog lakiranja noktiju je Sanja Harambašić. Javite se na telefon: 097/706 4201 i dogovorite svoj termin u Studio Lotus.

  

  

  

  

Website Apps