Ispratiti staru godinu, a dočekati novu uz ples, pjesmu, te veselo društvo, postala je nezaobilazna tradicija diljem svijeta. No, kako su Darđani proveli najluđu noć u godini? Ludo! – odgovaraju svi koji su došli na doček Nove godine na ŠRC Đola.

Naime, po prvi puta u Dardi je organiziran doček na otvorenom. Do ideje za takvim dočekom došla je Udruga za ruralni turizam Đola, a ideju je prepoznala i podržala Općina Darda, te je tako uz mukotrpan rad nastao veliki doček. Sve posjetitelje, osim već prekrasnog ambijenta uz jedno od najromantičnijih jezera u regiji, dočekalo je piće dobrodošlice.

Za zabavu zadužen je bio Vigor band koji je uz zabavnu, pop i rock glazbu sve Darđane rasplesao  i raspjevao i još dugo poslije ponoći, a nisu im smetali ni hladnoća ni magla. Oni najhrabriji posjetitelji sudjelovali su u nagradnim igrama, te tako svojim pjevačkim i plesnim umijećima osvojili nagrade. Mališani su darivani kapama i prskalicama, a prava senzacija za sve bila je u ponoć.

Nakon novogodišnjih čestitki Udruge za ruralni turizam Đola i načelnika Općine Darda Ante Vukoje, uslijedilo je odbrojavanje, a potom veliki vatromet! Oni stariji posjetitelji kažu kako su oduševljeni, jer nisu ni pomišljali da na besplatnom dočeku može biti toliko zanimljivosti i odlične zabave! Svi dijele mišljenje da su vatromet, glazba, organizacija i ambijent bili odlični, te da svakako treba doček na Đoli postati tradicija!

Amra Hodžić

Website Apps