www.FINOTEKA.com internet je tražilica proizvođača domaće hrane i njihovih proizvoda, koja je s vremenom postala i centralno mjesto tržišta domaće hrane u Republici Hrvatskoj.

Trenutno je više od 700 hrvatskih proizvođača hrane uključenih u projekt, s oko 1000 domaćih proizvoda u ponudi. Za kvalitetnu provedbu ovog projekta možemo zahvaliti našim partnerima. Isto tako, prepoznavši velike potencijalne koristi od ovog projekta za gospodarstvo Osječko-baranjske županije, medijsku podršku projektu daje i Osijek Online.

Uz pomoć ovog internet rješenja trgovine, restorani, voćarnice ili bilo koje druge fizičke ili pravne osobe, u trenu odabiru proizvod koji ih interesira nakon čega im FINOTEKA.com, uz ostale detalje,  prikazuje najbliže proizvođače koji nude traženi proizvod. Tako kupuju hranu izravno od proizvođača – bez posrednika. Na proizvođačima hrane je jedino da bez ikakvih troškova stave svoje proizvode u ponudu i da tu fiksno ostanu dokle sami žele. Projekt je namijenjen kako vrlo malim proizvođačima i kupcima, tako i onima koji svoje proizvode prodaju ili kupuju isključivo „na veliko“.

FINOTEKA.com zbog svoje striktne opredijeljenosti isključivo za hrvatske prehrambene proizvode, dovodi hrvatske proizvođače u poziciju da se lakše odupru problemima koje imaju zbog prekomjernog uvoza hrane. Prema tome, svaki daljnji razvoj ovog projekta zasigurno će pridonijeti i razvoju hrvatskog gospodarstva.

Korištenje kompletnog sustava FINOTEKA.com je zahvaljujući partnerima koji sponzoriraju projekt  potpuno  besplatno za sve hrvatske proizvođače hrane kao i za one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača.

Napominjemo da se proizvođači hrane mogu uključiti u tražilicu domaće hrane FINOTEKA.com već sada, neovisno o tome u kojem periodu godine traje sezona prodaje njihovih proizvoda. Naime, svaki proizvođač prilikom dodavanja proizvoda u ponudu unosi okvirni period prodaje, stoga nema zabune za kupce hrane.

Dakle, kliknite na www.FINOTEKA.com, kontaktirajte izravno proizvođača i kupujte možda već i od svog susjeda!

Izvor: Osijek-online.com

Website Apps