IZVINITE , JA NE MOGU GLASATI

13. ožujka 2013.

Europski parlament mjesto je koje sanja svaki hrvatski političar koji imalo drži do sebe.

Ne radi 7400 eura mjesečnog osobnog dohotka, ne ni radi 4000  eura mjesečno za troškove ureda ,  niti  zbog 284 eura dnevno za svaki provedeni dan u Eu parlamentu, već zbog aktivnog učešća u odlučivanju pri donošenju svih  EU zakona i propisa.

 

                  

Poštenje, znanje i dosadašnje političko iskustvo naših parlamentaraca  zasigurno će  ugodno iznenaditi  preostalih 738  zastupnika iz ostalih Europskih zemalja, te možemo očekivati da će  njihovo  sudjelovanje  naših parlamentaraca  obilježiti  daljnji rad Europarlameta, a istovremeno će  glasovi naših 12 zastupnika biti  odlučujući pri svakom glasanju u Eu parlamentu.

Republika Hrvatska  primjer je demokracije. Da bi izbor zastupnika bio što pravedniji 14.travnja održat će se izbori koji će koštati samo 77 miliona kuna, te ćemo nakon njih saznati imena dvanaestoro odabranih.

Već duže vrijeme razmišljam , vjerovatno kao i Vi , kome da dam svoj glas na predstojećim izborima, međutim, budući da ne bih želio nikoga od kandidata ražalostiti dajući glas onom drugom odlučio sam,  po prvi put , ne izaći na izbore.

Malo mi je neugodno radi komentara iz   Europe , ali moraju shvatiti da mi je od njihovog mišljenja daleko važnije dobro raspoloženje naših političara, za koje će se  nadam se pobrinuti i ostali građani Lijepe naše.

 

 

 

 

Website Apps