Osječki sajam“ d.o.o., na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, od 08. – 10. ožujka 2013. organizirat će 20. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM.

Na 2000 m2 zatvorenog i 5000 m2 otvorenog izložbenog prostora, sajamska priredba daje prikaz najnovijih ostvarenja, roba i usluga, koje primijenjene na našim oranicama, gospodarstvima i industrijskim postrojenjima, u skladu s održivim razvojem, tradicionalnim iskustvima te primjenom vrhunske tehnologije s naglaskom na zaštiti vode, tla i okoline, jamče uspješno pokretanje novog proizvodnog ciklusa.

Sjemenska roba, sadnice, zaštita bilja, gnojiva, strojevi, oprema i uređaji za ratarsku i stočarsku proizvodnju, finalni proizvodi poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, obrtnički proizvodi za poljoprivredu, osnovni su programski sadržaj izlaganja na OSJEČKOM PROLJETNOM SAJMU.

Sajamska priredba dodatno obogaćena brojnim sadržajima etno i kulturne baštine, prezentacije tradicijskih delicija našeg podneblja, autohtonih proizvoda i produkata suvremene poljoprivredne proizvodnje naših županija, gradova i općina, u skladnom srazu tradicionalnog i suvremenog daje poseban doživljaj. Kad se tome pridodaju stručne prezentacije, savjetovanja i okrugli stolovi, sajam u cijelosti ispunjava svoju misiju: poštujući tradicionalna iskustva, obogaćeni novim saznanjima i primjenom suvremene tehnologije, podrška je gospodarskom rastu utemeljenom na viziji proizvodnje zdrave hrane.

SVEČANO OTVORENJE Sajma u petak, 08. ožujka u s početkom u 11 sati (otvoreno do 19).
RADNO VRIJEME Sajma za posjetitelje od 10,00 do 19,00 sati (subota,nedjelja).

Website Apps