Udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I., Zamijenite nam tugu osmijehom ZANTO Karanac i institucija Centar za socijalnu skrb Beli Manastir zajednički sudjeluju u projektu ˝Ruka prijateljstva˝. Rezultate projekta predstavit će u subotu, 23. ožujka 2013. godine s početkom u 18 sati u Karancu, u Hrvatskom domu kulture.

Ovim putem pozivaju se udomitelji i udomljena djeca te mladi na druženje i predstavljanje rezultata projekta “Ruka prijateljstva.”

Aktivnosti i postignute rezultate će predstaviti Mirela Alagić koordinatorica projekta ispred udruge P.G.D.I., Goran Štrbac ispred udruge ZANTO te Monika Antunović i Đurđa Kocijan ispred Centra za socijalnu skrb Beli Manastir.

Nakon predstavljanja rezultata projekta i službenog dijela, druženje će se nastaviti uz prigodan domjenak na kojem će se predstaviti skupina mladih glazbenika pod nazivom TS Baranjski bećari.

Organizatori druženja i predstavljanja su udruge Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. i Zamijenite nam tugu osmijehom – ZANTO i institucija Centar za socijalnu skrb Beli Manastir koji su ujedno i partneri na projektu Ruka prijateljstva.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije u sklopu programa IPA 2009 „Jačanje kapaciteta OCD-a za provedbu programa inovativnih socijalnih usluga u područjima posebne državne skrbi“ te sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt Ruka prijateljstva je nadopuna na već postojeći sustav potpore i ima za cilj poboljšati kvalitetu života udomljene i socijalno ugrožene djece i mladih na području od posebne državne skrbi.

Za više informacija obratite se: Mireli Alagić, koordinatorici projekata u udruzi Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. na telefon 031 702 088 ili mobitel 098 386 454.

Website Apps