Rezultati SU Mars

10. ožujka 2013.

U subotu, 03. ožujka 2013. godine održan je PH za seniore u Zagrebu i završetak 1 A HL. Ekipa SU MARS je napravila lijep pomak od prošle sezone sa 7. na 4. mjesto, u jučerašnjem kolu ekipa je bila treća što nije bilo dovoljno da se “preskoči” Rovinja, ali cilj je postignut, ući među prvih pet ekipa.

U pojedinačnim rezultatima Ivan Petričević je sa rezultatom 583 ušao kao 7. u finale, ali šesti hitac je bio koban (7,2), pa je tako sa 2. mjesta pao je na 8. mjesto i u dodatne dvije diabole nije uspio “ispeglati” rezultat i završio je na 8. mjesto, to je dobra škola za neka buduća finala. Denis Tomašević je sa 579 krugova i dosta nervoze nakon svake “9” ipak odradio svoj nekakav prosjek, ima još vremena za njega tek mu je 15 godina, Franc Sakač je standardno oko 575, danas 573 ali to je to, Ivan Čanadi je pukao 574 što je isto korektno, koji krug prosut ali solidan rezultat.
Dvije juniorke, Tena i Tatjana su odradile odlične mečeve, Tena Mihajlović 391 i skoro finale 2 innera je nedostajalo ovako je 10. mjesto veliki uspjeh za nju, a Tatjana Topalov pod temperaturom sa rezultatom 387 što joj je donijelo 18. mjesto, svaka čast na borbenosti i volji, za više ipak treba zdravlja.
Karavana ide dalje….idući tjedan PH za juniore u Malinskoj.


Website Apps