LABURISTI UKAZALI NA GRADSKO RUGLO BELOG MANASTIRA

Odjenuli su bijele majice s fotografijama ”jedinog belomanastirskog rugla”, prošetali okolicom zgrade gradske uprave i nakon toga zauzeli ”busije” na sjednici Gradskog vijeća. Na taj su način laburisti pokazali što misle o gradskom stadionu. Dan nakon toga, predsjednik ogranka Čaba Čuso poslao je gradonačelniku Ivanu Dobošu, gradskom vijeću, Zajednici sportskih udruga i medijima otvoreno pismo s osvrtom na najnovija (ne)događanja oko stadiona. Ističe kako se bliži proljeće i nastavak natjecanja na otvorenom. No novu sezonu stadion i NK Baranja-Belje dočekuju u najgorem stanju u svojoj povijesti.

– Tribine se raspadaju, a seniorska momčad tavori na dnu ljestvice pretposljednjeg ranga natjecanja. Imaju li odgovorni imalo obraza – pita za ono što je na srcu brojnih zaljubljenika u nogomet, podsjećajući da na takav objekt dolaze i gosti iz drugih sredina.

– Što ti ljudi misle o nama? Zar je posao igrača i trenera da mijenjaju trule daske? – osvrće se na nedavnu radnu akciju sanacije tribina. Tvrdi da je u klub iz gradskog proračuna nakon mirne reintegracije transferirano tri milijuna kuna, čemu treba dodati i sponzorstva, a rezultata nema.

– Pozivamo odgovorne da počnu raditi posao za koji ih plaćaju građani. Sanacija najdotrajalijih dijelova je nužna. Dasaka, čavala i boje može se kupiti na više mjesta, a zaposleni u javnim radovima, stjecajem okolnosti, ionako više sjede kraj vatre nego što rade – naglašavaju.

Izvor: Glas Slavonije

Website Apps