HZZO započinje nagradni natječaj u sklopu obilježavanja Svjetskog dana nepušenja i nagrađuje najbolje priče o prestanku pušenja

Prestali ste pušiti? Prijavite se na nagradni natječaj i zaradite policu dopunskog zdravstvenog osiguranja

Pušenje ozbiljno ugrožava zdravlje i predstavlja veliki financijski teret za zdravstveni sustav. Stoga treću godinu za redom udruga “Difrakcija” i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) organiziraju nagradni natječaj kojim se potiče prestanak pušenja. Nagradni natječaj počinje u ponedjeljak 20. svibnja 2013. godine, a bit će završen 30. svibnja 2013. godine, dan uoči Svjetskog dana nepušenja povodom kojeg se  i organizira ova akciju.

Pozivaju se natjecatelji da se jave s vlastitom pričom kako su prestali pušiti ili zašto nikada nisu niti počeli. Najzanimljivije priče po mišljenju žirija, HZZO će nagraditi jednogodišnjom policom dopunskog zdravstvenog osiguranja, a ukupno će biti dodijeljeno 50 polica. Ocjenjivat će se originalnost, duhovitost, iskrenost i motivacija. Svaki “bivši” pušač može se natjecati samo sa jednom pričom. Cilj HZZO-a za provođenje ove kampanje je podizanje svijesti građana o štetnosti pušenja i izravno smanjivanje troškova zdravstvene zaštite. Detalji o natječaju objavljeni su na web stranici HZZO-a www.hzzo.hr i na www.bivši.hr gdje će po završetku nagradne igre biti objavljen i popis dobitnika nagrada.

Priče se mogu slati na mail adresu info@difrakcija.hr, ili na adresu:
Difrakcija, Labudovac 2, 10 000 Zagreb.

Website Apps