Tradicijski korzo Beli Manastir organizira u četvrtak, 16. svibnja 2013. godine, malu radionicu na temu ˝Primjeri dobre prakse˝.

Radionica će se održati u maloj gradskoj vijećnici, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, s početkom u 18 sati. Na radionici će obitelj Ljubice i Andrije Bošnjak iz Branjinog Vrha ukratko predstaviti svoj rad – od samih početaka do današnjeg uspješnog obiteljskog gospodarstva.

Cilj radionice je prikazati zainteresiranima kako se od dobre ideje može doći do uspjeha i prepoznatljivosti bez velikih troškova. Radionica je svojevrstan nastavak na već održanu radionicu “Osnove poduzetništva i neprofitno poduzetništvo”.

Na radionici će također gospođa Ljubica govoriti o receptima po kojima izrađuje svoje delicije, s posebnim naglaskom na recepte od samoniklog bilja.

Upravo stoga se pozivaju svi zainteresirani koji žele saznati kako se prave likeri, med, pekmez, kolači i torte od ušećerenih ljubica, maslačka, koprive, bazge, medveđeg luka i slično neka dođu na ovu izuzetno zanimljivu radionicu.

Website Apps