Dan općine Darda

19. lipnja 2013.

Dan Općine Darda i Blagdan Sv. Ivana Krstitelja bit će i ove godine obilježen bogatim programom.

U petak  21. lipnja počinje memorijalni malonogometni turnir Ivan Švetak, a u 18 sati počinje susret veterana Darde i Radničkog iz Meca.

U subotu u  7 sati počinje Memorijalni turnir u pecanju te vatrogasni kup u 10 sati. U 10 sati u dvorani počinju sportske igre , u 11 sati u Domu kulture šahovski turnir, a istodobno na Đoli će se održati pokazna vježba Crvenog križa. U večernjim satima u subotu je predviđena Ivanjska smotra folklora. U nedjelju SKD prosvjeta organizira izlo0žbu slika u predvorju Doma kulture u 18 sati, te u večernjim satima 7. Međunarodnu smotru folklora nacionalnih manjina.

Na sam blagdan Sv. Ivana Krstitelja u ponedjeljak predviđene su svete mise u 9 sati u crkvi SV. Ivana Krsttelja i u 10 i 30 u crkvi Sv. Josipa. Za 18 sati predviđeno je finale malonogometnog turnira te u 21 sat koncert Pet tambura. Svi posjetitelji na Đoli će biti počašćeni pečenim volom.

Za utorak su predviđeni sportski susreti umirovljenika na igralištu NK Darde te nogometni turnir mlađih pionira na igralištu Radničkog u Meci u 10 sati.

Website Apps