Orijentacijski kluba Sova iz Šećerane organizira 08. lipnja 2013. godine, s početkom u 07,00 sati prvu adrenalinsku utrku Combat Race u Hrvatskoj.

Combat Race je utrka u kojoj se ravnopravno mogu natjecati sportaši i rekreativci. Trkački je prihvatljivija za svakog, ali istovremeno iziskuje od natjecatelja puno spretnosti, znoja, instinkta za preživljavanje, koncentracije i upornosti da bi se probili kroz sve prepreke.

Zamišljeno je kao događaj za čitavu obitelj ili ekipu prijatelja pun zabave, adrenalina i znoja, odnosno kao testiranje fizičkih mogućnosti pojedinca.

Utrka prekida dosadne i ponavljajuće radnje, natjecateljima nudi razne i zanimljive izazove a staza je duga 6 kilometara i sastoji se od 18 posebno izrađenih prepreka – trčanje, blato, vatru, vodu, penjanje na i preko zida, preko bala slame, provlačenje, puzanje, osvježavajuće piće i puno smijeha i zabave.

Dakako, Combat race nije natjecanje rezervirano samo za pojedince, sudjelovati mogu i timovi te tako zajedno krenuti u izazov. Tim čine četiri osobe, obavezno miješanih spolova a svi članovi tima moraju zajedno u isto vrijeme prijeći ciljnu liniju.

Combat Race je otvoreno natjecanje u kojem mogu sudjelovati rekreativci, obitelji, sportaši, vojnici, policajci, vatrogasci, tj. svi koji se žele zabaviti. Posebna odjeća nije potrebna, svatko se natječe u čemu želi.

Dodatne informacije potražite na službenoj web stranici http://www.combatrace.eu/

 

Website Apps