Vina Iločkih podruma potvrđuju titulu najboljih hrvatskih vina, osvojivši čak sedam zlata na 45. izložbi vina kontinentalne Hrvatske, koja je održana 28. i 29. svibnja u  Sv. Ivanu Zelini.

Vino Traminac, izborna berba bobica 2011., dobilo je veliku zlatnu medalju, dok su se zlatnim medaljama okitila vina;  Chardonnay kvalitetni  2012. , Traminac vrhunski 2011., Graševina Principovac 2011., Rose Frankovka kvalitetna 2012.,  Frankovka vrhunska 2012.  i Kapistran crni vrhunski 2012.

Posebnost i značaj ovih nagrada je u tome što su kvalitetna i vrhunska vina koja su osvojila zlato nove, mlade berbe, čime Iločki podrumi potvrđuju kontinuitet kvalitete svojih vina i status najnagrađivanije hrvatske vinarije.

Poseban pomak je napravljen kod crnih sorti Kapistran crni Premium i Frankovka Premium koje se još uvijek ne nalaze na tržištu, ali će izaći u limitiranom izdanju.

Brojne nagrade da domaćim i svjetskim ocjenjivanjima vina, velika su  nagrada za trud koji se svakodnevno ulaže u proizvodnju vina Iločkih podruma.

Website Apps