Završen prvi Combat race

10. lipnja 2013.

Jedinstvena adrenalinska utrka prilagođena za svakoga, a najinteresantnija za nastup u timu održana je 08. lipnja u Šećerani, prvi puta u Hrvatskoj.

Na utrci se moglo i pojedinačno natjecati na stazi dugoj oko 7 km sa 18 različitih prepreka, sličnih vojnom poligonu.

Na Combat race se natjecalo 60-ak natjecatelja iz 6 država, u tri utrke. Svaki natjecatelj je dobio svoju „finišer“ medalju. U sklopu utrke natjecatelji su morali prelaziti preko naslaganih bala slame visokih preko 5 metara, preko vatrenih površina, uz skliski uspon pomoću užeta, kroz paukovu mrežu, preko drvenog zida, preko jezera, kroz potoke i kanale, ispod boljikave žice kroz mulj blato i na kraju kroz vodeni zid.

Najbolji su bili:

Warrior – žene

1.      Sandra Milić-Gregoran – 53,40
2.      Olga Jovanović – 59,06
3.       Tihana Gotić – 59,07

Warrior – muški

1.      Tomislav Ilin – 39,24
2.      Marko Brodar – 41,35
3.      Mladen Matanović – 41,46

Combat team

1.      Bitange i princeza – SRB –56,18
2.      Jazavci – HRV – 1,00,48
3.      Marika z Baraberima – HRV – 1,01,23

U pauzi između kvalifikacijskih i finalne utrke održale su se dvije prezentacije borilačkih sportova, od strane najmlađih članova Judo kluba „Mladost“ iz Osijeka i Ki Aikido kluba „Beli Manastir“. Svoj rad su predstavili i članovi Kluba „SKOK“ i Fitnes centra „Fit 4 Life“ iz Belog Manastira sa atraktivnim nastupima.

Organizatori su održali i natjecanje za sve prisutne u prebacivanju traktorske gume i nošenju partnerice preko ramena, kojem se odazvalo veći broj prisutnih.

Nakon proglašenja najboljih i podjele plaketa i nagrada, članovi rock-skupine „Raw Spirit“ iz Pečuha su održali odličan koncert za sve okupljene, te u nekoliko navrata ponovo kačili glazbala na zahtjeve posjetitelja.

Fotografije pogledajte OVDJE.

 

Website Apps