Jedinstvena prilika za posjetitelje:
Obilazak brodom umjesto za 70,00 kuna za samo 25,00 kuna , u nedjelju, 7. srpnja 2013. godine, cijeli dan od 9 do 19 h.

U ovo ljetno doba, Park prirode Kopački rit oduševljava svojom ljepotom – visok vodostaj stvorio je nepregledne vodene površine u kojima se ogledaju krošnje drveća i brojne ptice močvarice. Temperature su ugodne, djeca su na praznicima pa je ovo idealno vrijeme za posjet Parku.
Kako bi što veći broj Osječana i posjetitelja iz okolice došao vidjeti Kopački rit u punom sjaju, posjetiteljima se nudi promotivna cijena ulaznice za program obilaska parka pod nazivom Panorama Kopačkog rita koja uključuje jednosatnu vožnju brodom kroz Posebni zoološki rezervat uz vodiča koji će vas uvesti u čarobni svijet netaknute prirode i bogatog biljnog i životinjskog svijeta, kao i obilazak kompleksa dvorca Tikveš. Ukupno trajanje programa je oko 3 sata. Posjetitelji se dodatno mogu odlučiti za šetnju jednom od poučnih staza i samostalno istraživati prirodu Kopačkog rita.

Dva turistička broda ploviti će cijeli dan, a posjetu možete najaviti na telefon br. 031/752-320 ili 031/285-394ili jednostavno doći na Prijemni centar u Kopačevu.

Akciji će se pridružiti i restoran Kormoran, koji se nalazi u samom Parku i koji se pobrinuo da posjetitelji toga dana mogu ručati u ugodnom ambijentu restorana jer će posluživati meni po posebno povoljnoj cijeni.

Priuštite si jedan lijep ljetni dan u prirodi, povedite svoju obitelj, prijatelje i zajedno upoznajte Kopački rit – jedno od najbolje očuvanih močvarnih područja Europe!

Website Apps