Fotoklub Osijek organizira osnovni tečaj digitalne fotografije namijenjen onima koje se tek upoznaju s čarima fotografiranja digitalnim fotoaparatom.

Zamišljen je da kroz teorijski i praktični rad s polaznicima stvori preduvjete za daljnje samostalno istraživanje i fotografiranje ili bude podloga za daljnje usavršavanje kroz radionice koje se organiziraju tijekom godine u Fotoklubu Osijek o temi digitalne obrade fotografije.

Tečaj će se održati kroz četiri susreta u trajanju od 12 sati

  • UTORAK 16.07.2013. od 17 do 20h.
  • SRIJEDA 17.07.2013. od 17 do 20h.
  • ČETVRTAK 18.07.2013. od 17 do 20h.
  • PETAK 19.07.2013.od 17 do 20h

Voditelji tečaja su Hrvoje Glavaš i Damir Rajle (fotograf), dugogodišnji fotografi sa zapaženim rezultatima na izložbama fotografije.

Kroz intenzivan program praktično-teorijskog bavljenja fotografijom, Fotoklub Osijek želi potaknuti osobno fotografsko stvaralaštvo kroz snimanje i analizu fotografskih uradaka.

Programom se obuhvaća upoznavanje polaznika s radom Fotokluba Osijek, planom i programom tečaja, predavanje o temi “Osnove digitalne fotografije”; upoznavanje s radom digitalnih fotoaparata, elementima fotografije i kompozicijom; fotografiranje arhitekture na području Tvrđe i užeg centra, pronalaženje detalja, kompozicija i kadriranje; snimanje portreta u uvjetima dnevnog svijetla i uz uporabu bljeskalice..

Svi zainteresirani trebaju doći u ponedjeljak 16.07.2013. u 16.50 sati u Fotoklub Osijek, Križanićev trg 1/1 u Tvrđi (Dom tehnike) i naravno sa sobom ponijeti svoje digitalne fotoaparate na kojima će biti obučeni za rad.

S programom i rasporedom tečaja i ostalim detaljima možete se upoznati upitom na e-mail Klubafko@fotoklubosijek.hr ili dolaskom u Klub.

Website Apps