Beli Manastir: Street workout

6. kolovoza 2013.

U petak, 09. kolovoza 2013. godine, s početkom u 18 sati održat će se prvi po redu Street workout (u sklopu Belomanastirskog ljeta mladih).

Ideja je nastala po uzoru na treninge na otvorenom, a provest će je treneri i voditelji sportske rekreacije Centra za kulturu tijela “ Fit 4 Life “ u suradnji sa Baranjskim civilnim centrom (Bricc) i Savjetom mladih grada Belog Manastira.

Glavno okupljanje sudionika započinje u 17:45 na Gradskom stadionu (Šparta) gdje će se sudionici dobro zagrijati i odraditi par pripremnih vježbi, a nakon toga slijedi trčanje do sljedećih lokacija na kojima će se odraditi također nekoliko vježbi. Odabrano je 5 lokacija na području grada Belog Manastira (Gradski stadion, Trg slobode, školsko igralište, Fit 4 Life, SRC Bazeni Beli Manastir).

Na svakoj od lokacija odradit će se po nekoliko vježbi koje će osmisliti jedan od trenera koristeći rekvizite koji su mu dostupni na toj lokaciji (trava, kolnik, klupe). Završna postaja su SRC Bazeni Beli Manastir gdje slijedi pravo osvježenje u malom bazenu, a nakon toga zakuska za sve sudionike. Za one najupornije i najspretnije pripremljene su prigodne nagrade, a podijelit će ih naši treneri nakon završetka staze. Još jedna posebnost Street workouta je da nam se možete priključiti na bilo kojoj od lokacija ukoliko mislite da nećete izdržati cijelu stazu i nastaviti s nama prema završnoj lokaciji.

Ovo je idealna prilika da se odlično zabavite, a istovremeno učinite nešto dobro za sebe i svoje tijelo, te na taj način isprobate granice svojih mogućnosti.

 

Website Apps