NOVOST IZ TZ BARANJA !

26. rujna 2013.

 

 

BARANJA – turistička informacijska aplikacija za pametne telefone

 

Od nedavno informacije o turističko-ugostiteljskoj ponudi Baranje možete primati i putem vašeg „pametnog telefona“

 

Alikacija „Baranja“ je vodič kroz najzanimljivija mjesta u Baranji – pitoreskni kraj nasred toka moćnog Dunava gdje se susreću utjecaji iz Hrvatske, stare Austro-Ugarske i Otomanskog carstva. Otvorite aplikaciju i preuzmite informacije o najlakšem kretanju Baranjom. Pogledajte gdje potražiti najzanimljivije kulturne i prirodne atrakcije, doznajte kada se održavaju turističke manifestacije te koje sportsko-rekreacijske aktivnosti nudimo. Ako planirate prenoćiti, prođite popis simpatičnih seoskih turističkih gospodarstava (OPG) te ne propustite posjetiti restorane koji će vam predstaviti gastronomiju po kojoj je ovaj kraj nadaleko poznat. I na kraju, nikako ne propustite priliku upoznati odlična baranjska vina. Mnoštvo tipičnih vinskih podruma i vinarija svojim vrhunskim vinima potvrdit će vam da Baranja zaista je, kako i joj samo ime kaže, „Vinska majka“. I znajte ovo – kušajući vino, lako ćete upoznati i druželjubive domaćine!

 

Aplikacija je izrađena kao Cross-platform rješenje čime je postignuta maksimalna pokrivenost dostupnih uređaja na tržištu. Podržava Android uređaje minimalne verzije 2.3., odnosno za korisnika je potrebno da software svoga telefona ima nadograđen minimalno na tu verziju. Za iOS (iPhone) potreban je uređaj minimalne verzije 3GS.

Aplikaciju je za TZ Baranje izradila tvrtka Betaware d.o.o. iz Osijeka koja je do sada stekla niz vrijenih referenci na području izrade aplikacija i internetskih stranica (Belupo, Jadransko osiguranje, app CroCities Osijek)

 

Dodatne informacije dostupne su na Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.tzbaranja

Aplikaciju je moguće downloadati (skinuti) putem servisa Google play na Android mobilnim telefonima. Ista aplikacija uskoro će biti dostupna i putem iPhona na App Store-u.

Website Apps