ZAHVALNICE ZA SUDJELOVANJE

6. rujna 2013.


Povodom završetka manifestacije ‘Belomanastirsko ljeto mladih 2013.’ u Velikoj vijećnici zgrade P+8  održana je dodjela zahvalnica svima koji su sudjelovali u organizaciji. „Drago nam je što smo tijekom ljeta raznim događanjima u sklopu ove manifestacije uspjeli probuditi naš uspavani grad.“ rekao je predsjednik Savjeta mladih grada Belog Manastira Robert Kožić.

Dodao je kako su iznenađeni dobrim odazivom, te je pozvao sugrađane da već sada počnu razmišljati o novim idejama za iduću godinu. „Bit postojanja Savjeta mladih je otkrivanje problema kod mladih u lokalnoj zajednici i otklanjanje istih. Odlučili smo zbog toga okupiti što više udruga i volontera, te s njima organizirati Belomanastirsko ljeto mladih.“ kaže Kožić.

Dogradonačelnik Belog Manastira Zoran Kranjčec pohvalio je izuzetno kvalitetan program Belomanastirskog ljeta mladih i stavio grad Beli Manastir na raspolaganje Savjetu mladih kao i svim sličnim idejama i projektima. Zahvalnice su dodijeljene udrugama, glazbenicima i pojedincima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji.

Zahvalnice su dobili:

Centar za kulturu grada Belog Manastira Centar za kulturu tijela Fit4Life
Skok klub Gradsko kazalište Beli Manastir
Turistička zajednica Baranje Ivona Čutoraš
Udruga P.G.D.I. Baranja Medija
Društvo ‘Naša djeca’ Beli Manastir Udruga BURP
Darosy d.o.o. FKK Beli Manastir
Baranjski civilni centar Slonja d.o.o.
TS Sokoli TS Rampaš
Babe bez kočnica Bled Leid
Centar za mlade Udruga UPS
Informatički centar Amadeus Tradicijski korzo
Damir Makević Zvonko Lonjak
Deam Gregoran Evica Čutoraš
Kristina Krušelj Zorana Lehman
Adam Bencek Miloš Vojtek
Renata Bencek Radio Baranja
Previous Post
«
Website Apps