DCF 1.0
Član SU MARS Ivan Petričević nastupio je kao juniorski reprezentativac na FINALU EUROPSKE LIGE MLADIH (EYL) koji se protekli vikend održao u Laškom u Sloveniji.
Pored Ivana nastupili su još Borna Petanjek(Duga Resa), Valentina Gustin (Zagreb) i Ivana Babić(Koprivnica).
Naši mladi strijelci su odlično otvorili nastup pobjedivši u prva dva susreta nordijce, Dansku i Šveđsku. Nažalost, u borbi za finale im se ispriječila reprezentacija Mađarske od koje su izgubili. No to nije bio kraj natjecanja za naše mlade strijelce. Iako poraženi i spriječeni za ulazak u borbu za najsjajnije odličje ušli su u u borbu za treće mjesto protiv reprezentacije Italije. Ono što je uslijedilo se može u najblažu ruku opisati kao vrhunskom borbom koja nažalost po naše predstavnike nije dobro završilo. U infarktnoj završnici pobjednik se nije znao do posljednjeg metka, ili u ovom slučaju diabole koja je otišla na stranu reprezentacije Italije, koja je sa konačnim rezultatom 62:58 zauzela 3. mjesto, a naši su zauzeli 4. mjesto.
Ova ekipa imati će prigodu i nagodinu pokušati izboriti ulazak u finale koje će se održati u Smederevu, jer su svi u godištima koja im pravilima dopuštaju nastup.
Previous Post
«
Website Apps