BABLJE LJETO

10. listopada 2013.

Za sve one ljubitelje toplijeg vremena imamo dobru vijest. Bablje ljeto očekuje nas u ostatku tjedna, osobito za vikend, kada će se u pojedinim dijelovima Hrvatske temperature približiti 25°C.

shutt-jesen

Iako su nas u četvrtak u većem dijelu unutrašnjosti dočekali magla i niski oblaci, u nastavku dana prevladavat će djelomice sunčano. Oblačnije će biti u Gorskom kotaru i Lici uz povremenu kišu. Na Jadranu će biti promjenljivo, povremeno s kišom, osobito na sjevernom dijelu.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 14 i 19, a na Jadranu od 18 do 23 °C.

Petak će se nastaviti u sličnom tonu, bit će promjenljivo do pretežno oblačno povremeno s kišom, osobito u gorju te na Jadranu gdje može biti i obilnija. Jutarnje temperature bit će od 9 do 14, na Jadranu između 15 i 20, a najviša dnevna uglavnom od 18 do 24 °C.

Za vikend sunčano i toplo

Iako će subotnje jutro biti u znaku magle ili niskih oblaka, tijekom dana uživat ćete u sunčanim razdobljima. Slaba kiša moguća je u sjeverozapadnim i gorskim krajevima. Temperature će ponegdje doći i do 25 °C.
pictures-2012_september-jesen_463710783
U nedjelju će u kontinentalnoj Hrvatskoj prevladavati suho, sunčano i toplo vrijeme. Ujutro je ponegdje moguća magla ili niski oblaci, no tijekom dana će se razvedriti.

Temperature će se kretati između 20 i 25 °C, a najtoplije će biti u Slavoniji.

I.La./ DHMZ
10.10.2013.
Previous Post
«
Website Apps