IMAMO SREĆE !

12. listopada 2013.

svjetsko-prvenstvo-u-brazilu-od-turista-ocekuju-114-milijarde-dolara_trt-bosanski-22362

Danska je u Kopenhagenu protiv Italije u odigrala 2:2 u sklopu skupine B europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Takav rezultat išao je neizravno na ruke Hrvatskoj koja neovisno o rezultatima drugih skupina više ne mora strahovati da bude najgora drugoplasirana momčad u skupinama.

Talijani, koji su već ranije osigurali plasman na Mundijal, poveli su preko Pabla Daniela Osvalda u 28. minuti, ali vodstvo Azzurra nije se dugo održalo.

Danci su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist dvama golovima Arsenalovog napadača Nicklasa Bendtnera u prvoj minuti sudačke u nadoknadi prvog dijela i 79. minuti. Oba je gola Bendtner zabio glavom na vrlo sličan način s druge vratnice. Kod oba mu je asistirao Michael Krohn-Dehli.

I kada se činilo da će Danci doći do pobjede i skočiti na drugo mjesto u skupini, ukazao se Alberto Aquilani u sudačkoj nadoknadi i na asistenciju Osvalda postavio konačnih 2:2.

Takav rezultat išao je neizravno na ruke Hrvatskoj koja neovisno o rezultatima drugih skupina više ne mora strahovati da bude najgora drugoplasirana momčad u skupinama.

Naime, drugoplasirani Bugari i trećeplasirani Danci u skupini B imaju po 13 bodova kolo prije kraja, a Hrvatska 17 u skupini A, što znači da će Vatreni sigurno u dodatne kvalifikacije.

Hns-dres

Nakon ove vijesti evo i nekih komentara običnih ljudi sa raznih portala o radu Igora Štimca, pa sami procijenite u kojem postotku javnost stoji uz njega.
“Štimac, ti si šarlatan i hohštapler, samoprozvani stručnjak, karakterno g**** i budala bez trunke poštenja i smisla za realnost i samokritiku. Odradi tu Škotsku i goni se u p*** materinu i nosi si ‘brenda’ sa sobom!”

“Gdje god je radio sve je upropastio. Kladionicu, kao trener, kao selektor, samo bahatost mu je na visokoj razini. Nažalost nećemo vidjeti Brazil. Ako je tako siguran neka da ultimatum ili brazil ili štrik.”
“Ma on je budaletina i žrtva vlastitog kulta dvoličnosti….!”

“Štico bio si jako dobar igrač, ali to ne znači i da si dobar učitelj, povuci se čovječe još nije kasno”

“Bahato, bahato, bahato. Stvarno ga je teško slušati…
A zamislite ako ne odemo u Brazil pa ga moramo slušati kao komentatora.”

“Štimac i kompletno vodstvo HNS-a treba odstupiti a Mamića neću ni spominjati i to bi jedino bilo koretno sve drugo je samo produzenje agonije a to ne vodi ničemu.Pustite u HNS npr Zvonu Bobana i druge ljude koji su miljama daleko od HNS-a jer ne žele da se brukaju u režiji Mamića i njemu sličnih.”

“Najbolji pokazatelj po meni njegove ljubavi prema Hrvatskoj je bio u 70 i nekoj minuti Marc Wilmots kod vodstva Belgije 2:0 stoji na kiši i savjetuje igrače, a ovaj naš jadnik se uvukao u kućicu da nebi pokvasio odjelo koje je vjerojatno dobio za naguz ‘brendu i Maminju’. I još nakon svega da ovakvu izjavu pa čovjek stvarno nema granice u svojoj bezobraznosti .

“Dečki mogu 10x bolje od ovog…samo ih nema tko pametno posložiti.”

“Ovom štimcu ne bi dao da vodi psa u šetnju… uspio bi ga izgubiti koliko je sposoban!!!”

“Ćiro daj reci svome ‘sinu’ da pojma nema. Samo mi je žao momaka koji nisu zaslužili ovo. Ali koliko je jak lobi Mamića mislim da Štimac ima još pravo ne otići i na evropsko pa onda će razmisliti.”

“Bilo bi dobro da Štimac poštedi ovih 4,5 milijuna građana Hrvatske svog prisustva i nađe neki novi posao
Npr.
1. Otvori sportsku kladionicu (iskustva ima)
2. Trgovinu krunicama u Međugorju
3. Izbacivač u nekom disko klubu na periferiji nekog grada izvan Hrvatske”

“Štimac opet pogodio taktiku zbog koje obrana pliva kao Michael Phelps, o bezidejnosti igre i sporom protoku lopte da i ne govorim. Vrhunska generacija, odlični dečki, šteta što ih nema tko posložiti na pravi način, jer su sposobni puno bolje odigrati i postići odlične rezultate.”

Previous Post
«
Website Apps