Osječko – baranjska županija kao županija u kojoj je nezaposlenost zabrinjavajuće velika , organizira u ponedjeljak 4. studenog 6. Sajam poslova. Ovogodišnji rujan obilježen je sa čak 35272 nezaposlena u  županiji što je za tri posto više nego  mjesec ranije, a 5,7  posto više u odnosu na prošlogodišnji rujan.

Sajam poslova koji se po šesti put održava  u Osijeku biti će pokušaj da se pomogne u prvom redu posloprimcima u pronalaženju bilo kakovog posla. Na sajmu se očekuje 64 izlagača , a predviđa se oko dvije tisuće informativnih razgovora.sajam_poslova

Kako je ovo  prvi sajam poslova od ulaska Hrvatske u EU na sajmu će predstavljanjem EURES portala biti predstavljene zemlje EU u kojima je moguće raditi, te će zainteresirani biti upoznati sa važnim informacijam koje mogu znatno olakšati snalaženje pri pokušaju pronalaženja posla u zemljama Europske unije.

Isto tako u cilju smanjivanja broja nezaposlenih održati će se predstavljanje mogućnosti korištenja novca iz EU fondova za zapošljavanje, kao i sve mjere koje se provode putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.Sajam_poslova2013_plakat

Sajam se otvara u ponedjeljak, 4 .studenog u prostorijama sportske dvorane  Elektrotehničke i prometne škole u Osijeku, Istarska ulica br.3 , te će u vremenu od 10 – 15 sati biti centralno mjesto za sve one koji se nadaju pronaći bilo kakav posao.

Website Apps