U nedjelju, 27. listopada 2013. godine s početkom u 19 sati u Društvenom domu u Branjin Vrhu održana je Izborna Skupština HNS-a Podružnice Beli Manastir na kojoj je birano novo vodstvo Podružnice. Jednoglasnom odlukom članova HNS-a izabrani su slijedeći kandidati:
– Predsjednik: Zoran Kranjčec
– Potpredsjednici: Miroslav Dragaš i Željka Lazić
– Predsjedništvo: Srećko Ivković, Goran Gudlin, Bojan Lukić, Sanjica Vukas Kranjčec, Ranko Kostić, Miroslav Dragaš, Željka Lazić, Zoran Kranjčec
– Tajnica: Hana Bodrožić Abebe
– Nadzorni odbor: Natalija Gudlin, Slobodan Kostić, Ervin Brukner
Novoizabrani predsjednik Zoran Kranjčec zahvalio se sudionicima Skupštine na ukazanom povjerenju te odaslao jasnu poruku kako Podružnica neće odstupiti niti milimetra od smjernica i planova za razvitak Grada Belog Manastira zacrtanih programom HNS-a Podružnice Beli Manastir: „Veliki su izazovi pred nama, no mi ih se ne bojimo. Ono što možemo jamčiti je inicijativa, proaktivnost, te ogromna energija i volja za rad. Snagu i optimizam lučimo upravo iz ove ekipe ljudi koja zna prepoznati probleme našega Grada, ali što je još i važnije, zna iznaći modele za rješenje istih.“ Izborna Skupština Podružnice HNS-a Beli Manastir ciljano je održana u prostorijama Društvenog doma u Branjin Vrhu koji vapi za obnovom:

39635972„Želja nam je sa ovog mjesta poručiti našim sugrađanima i mještanima Branjin Vrha kako smo itekako svjesni problema Društvenog doma. Ako Vi možete održavati svoje aktivnosti u prostoru koji je potrebno obnoviti onda i Podružnica HNS-a može održati svoju Izbornu Skupštinu u jednako lošim uvjetima. Potrebno je uložiti dodatne napore te u daljnjem periodu pronaći sredstva za obnovu Društvenog doma kako bi se našim vrijednim i aktivnim sugrađanima i mještanima Branjin Vrha osigurao dostojanstven prostor za obavljanje svojih aktivnosti“, zaključio je novoizabrani predsjednik Podružnice Zoran Kranjčec.20131027_201429
Nakon formalnog djela Skupštine okupljeni su nastavili zajedničko druženje uz domjenak i posebno pripremljene kolače koje su ispekle vrijedne članice Ženske inicijative HNS-a Beli Manastir pod vodstvom gđe. Snježane Vuković.

Website Apps