Plakat-novo2
Povodom obilježavanja Dana grada Belog Manastira HKUD Beli Manastir poklonit će 16.studenog 2013 godine  građanima Belog Manastira koncert pod nazivom ” U JESEN SI BARANJO LIPA”, na kojem će kao domaćin ugostiti još četiri KUD-a  iz Osječko-baranjske županije.

Nakon ciklusa koncerata koji su tijekom 2013 održani u Osijeku,Čepinu,Valpovu i Đakovu završni koncert u organizaciji HKUD Beli Manastir održati će se u Centru za kulturu Grada Belog Manastira 16.studenog 2013 godine sa početkom u 18. sati.LN14

Uz domaćina HKUD Beli Manastir  nastupit će i KUD “Tena” Đakovo, KUD I.K. Adamović Čepin, HKUD Željezničar Osijek, i  HKUD Valpovo 1905  te će na koncertu biti prikazan cjelokupni bogati program navedenih ansabala.

Organizatori su se odlučili da simboličnom cijenom ulaznica omogući što većem broju žitelja Baranje dolazak na koncert, pa  se tako ulaznice po cijeni od 10,oo kuna mogu kupiti u pretprodaji u Turističkoj zajednici Baranja radnim danom od 07-15 sati a na dan koncerta na blagajni kino dvorane.006NAGRADNA IGRA:

KAO I OBIČNO BARANJA.HR VAS VODI BESPLATNO NA KONCERT .

DIJELIMO 3 X 2 ULAZNICE ZA POSJETITELJE PORTALA BARANJA.HR  KOJI PRVI POŠALJU SVOJE PODATKE NA baranja.portal@gmail.com

Website Apps