DOČEK NOVE GODINE NA OTVORENOM

31. prosinca 2013.

Kao i u većem dijelu Hrvatske i u Baranji će veliki broj građana dočekati na otvorenom, na gradskim trgovima. Tako je doček Nove godine organiziran u Belom Manastiru i Kneževim Vinogradima. docek_nove_godine_2014

Belomanastirci koji se odluče na dolazak na središnji gradski trg i tradicionalni zajednički doček Nove godine uživati će nastupu sastava Krivi spoj koji će se potruditi za odličnu atmosferu, a Grad Beli Manastir u čijoj je organizaciji cijeli doček, počastiti će sve nazočne kiflicama i kuhanim vinom.

Kneževi Vinogradi također će na rukometnom igralištu kod RC -a Bazeni organizirati doček na otvorenom. U organizaciji udruge Hercegszolos svi koji dođu na doček biti će ponuđeni kobasicama i kuhanim vinom a za dobro raspoloženje i raspjevani ulazak u Novu godinu pobrinuti će se skupina Romantik.

Ne pretjerano hladna novogodišnja noć bez padalina, kuhano vino ,muzika i  puno dobrih želja garantiraju dobar ugođaj , oproštaj od ne tako dobre 2013 i ulazak u 2014 godinu koja će sigurno biti bolja i uspješnija.

Previous Post
«
Next Post
»
Website Apps