NAGRADE ZA NAJBOLJU FOTOGRAFIJU

13. prosinca 2013.

 

Na natječaj objavljen 17 listopada 2013 godine  koji je raspisao Grad Beli Manastir pod nazivom “Fotografija Grada Belog Manastira za gradsku web stranicu” pristiglo je preko 300 fotografija . images

Ocjenjivački sud u sastavu Deže Kučera(Foto-kino klub Baranja-film),Edo Jurić (Centar za kulturu Beli Manastir) i Josip Farkaš (Foto- kino klub Baranja-film) među pristiglim radovima odabrao je tri fotografije te im dodijelio nagrade. Tako je treću nagradu osvojila maja Tomšić, drugoplasirana fotografija je fotografija Danijele Benić dok je prvu nagradu osvojio Željko Salai za fotografiju naziva Beli Manastir-Trg Slobode 2013-5.

Ideja kojom je vođen čitav prijekt je bila uključivanje što većeg broja građana ,profesionalaca ali i amatera , koji svojim fotografijama grada Belog Manastira mogu pridonijeti što kvalitetnijoj pripremi za  novu gradsku  web stranicu.

Nagrađene fotografije, kao i tridesetak nenagrađenih, uskoro će biti izloženo , te će  se javnost moći upoznati sa pristiglim radovima.

Website Apps