LNS vodic.ai

Avenue Mall Osijek od 13. do 15. prosinca 2013. organizira već tradicionalni, 11. po redu Late Night Shopping. Posjetitelji će moći uživati u trodnevnoj noćnoj kupnji s popustima do čak 80 posto te u potpuno besplatnom noćnom programu! U petak se dobro nasmijte na stand upcomedy showu uz Željka Pervana i Ivana Šarića, a u subotu 14. prosinca majstor iluzije Luka Vidović izvest će nezaboravnu humoristično iluzionističku predstavu «Što je muškarac bez trikova» koja već slovi kao jedna od najpopularnijih i najgledanijih predstava u Hrvatskoj. Vrhunac zabave očekuje vas u nedjelju, 15. prosinca kada vam Avenue Mall Osijek poklanja nezaboravan koncert Jelene Rozge!

Shoppingirajte uz odličnih 80 posto popusta i sudjelujte u Late Night nagradnoj igri u kojoj vas i ovoga puta Avenue Mall Osijek nagrađuje s ukupno 15.000 kuna! Popusti na kompletan asortiman očekuju vas u Posteljina.hr (do 80 posto), Galileo (do 60 posto) Transport Footwear (do 50 posto), Terranova (do 50 posto) i naravno brojni drugi.

Poseban spektakl očekuje vas od PRIMA namještaja koja slavi svoj rođendan cijeli vikend s odličnim popustima i do 25%, a u subotu, 14. prosinca svoje kupce časti besplatnom roštiljadom!

Svaka trgovina ponudila je svom kupcu i akcijsku ponudu; DM (- 15 posto na ukupnu kupovinu), Muller (do -30 posto na određeni dio asortimana), Zlatarne (do 50 posto popusta na određeni dio asortimana), Pleroo (50% popusta na cijeli asortiman srebrnog prstenja), Sportina (do 40 posto popusta na dio asortimana), a kad se umorite od shoppingiranja, kafići i restorani unutar Centra nude vam akcijske cijene. Međutim ovo nije sve!

Uz zabavni noćni program, Avenue Mall pripremio je i pregršt dnevnih događanja; Božićni sajam, besplatno umatanje poklona i fotkanje s Djedom Božićnjakom, a klince pozivamo na prekrasnu besplatnu predstavu s popularnim princezama “Vjeruj” koja će se održati u subotu od 17 h. U nedjelju u 11 h nikako ne propustite pogledati dječji show Luke Vidovića pod nazivom “Lukin čarobni kutak”.

Za vrijeme trajanja LNS-a otvorene su sve maloprodajne, uslužne i ugostiteljske jedinice Centra, a za siguran prijevoz do Avenue Malla Osijek brinut će se besplatni Božićni bus koji će vas voziti do Malla svaki puni sat do 22 h u petak i subotu, te u nedjelju do ponoći!

Late Night Shopping traje u petak i subotu od 20 h do 22 h te u nedjelju od 20 h do ponoći. Vaš Avenue Mall Osijek!

Website Apps