STRIJELCI U MUNCHENU

27. siječnja 2014.
Strijelci SU MARS su proteklog tjedna nastupili na najjačem turniru u Europi IWK u Munchenu, na kojem se okupljaju strijelci iz cijelog svijeta u disc. zr. oružja.unnamed
Ovoga puta pored I. Petričevića na put je išao i Denis Tomašević. Prvog dana u četvrtak I.P. je odradio izvrstan meč 622,2 te je ušao kao 4. u finale, a finale je korektno odradio i konačno zauzeo 5. mjesto. Denis je po prvi puta nastupio na ovako jakom natjecanju, te je pod dosta jakom tremom u prvom meču upucao 600,1 krug. Drugog dana u petak Ivan je sve do 55 metka bio u užem krugu kandidata za finale ali je izgubio ritam  i završio je meč sa 618,1 što je bilo dovoljno za 25. mjesto.
Denis Tomašević je puno bolje odradio drugi meč,uz početnu tremu, ali je u nastavku kontrolirao meč i postigao je 611,5 što je bilo dostatno za 48 mjesto, u juniorskoj kategoriji je nastupilo 73 strijelca, što je dobar plasman.
U idućem periodu pred Ivanom su pripreme za odlazak na EP u Moskvi krajem veljače dok će drugi strijelci se pripremati za PH. 
Website Apps