BARANJCI NA VIROEXPO

27. siječnja 2014.

19 Međunarodni sajam gospodarstva obrtništva i poljoprivrede u Virovitici ponovo je okupio izuzetno velik broj izlagača iz Hrvatske ali i iz inozemstva. Čak 787 izlagača ovogodišnji sajam učinilo je izuzetno atraktivnom manifestacijom, te pobudilo  velik interes posjetitelja koji su unatoč lošem vremenu posjetili sajam i učinili ga dodatno uspješnim. Upravo 23400 posjetitelja ono je što Viroexpo čini uspješnim sajmom, budući da svi izlagači očekuju upravo to što se na sajmu u Virovitici i događa-veliki broj posjetitelja koji su zainteresirani za sve ponuđene proizvode i usluge.

Baranja je na ovogodišnjem sajmu bila izuzetno dobro zastupljena, pa je tako tvrtka Vojtek iz Belog Manastira prezentirala novi proizvod-naparavu za kontrolirano trovanje glodavaca a  braniteljska zadruga Bilje-marine svoj izuzetno kvalitetan čamac koji je uz ponuđeni sajamski popust izazvao veliko zanimanje.Uz navedene proizvođaće treba spomenuti i domaću radinost Vranješ čije su rukotvorine od prirodnih materijala “mamile” pripadnice ljepšeg spola.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posebno velika  “gužva” stvarala se,  očekivano na “baranjskom čošku” na kojem su Udruga proizvođaća rakije iz voća Upriv iz Kneževih Vinograda i OPG Završki iz Darde imali stalnu degustaciju svojih proizvoda- kupinovog vina i vrhunskih voćnih rakija i likera. Upravo je “baranjski čošak” poslužio kao i svojevrsni baranjski turistički info punkt , te su se na istom, uz čašicu kupinovog vina ili vrhunske rakije mogle dobiti sve informacije o trenutnoj turističkoj ponudi Baranje.

 

 

 

 

 

 

Website Apps