JUNIORI MARSA PRVACI RH

31. ožujka 2014.
Proteklog vikenda streljana Pampas u Osijeku bila je domaćin PH zajuniorske kategorije u disciplinama ISSF programa zr. puške i pištolja. Nastupilo je 101 strijelac u disc. puške i 54 u pištolju. Kod juniora ekipni prvaci RH za sezonu 2013/14 su strijelci SU MARS iz B. Manastira (Petričević, Tomašević i Mihajlović) koji su za 6 krugova bili bolji od slavonaca iz Nosterie – Nuštra i DC Solin. Nakon osnovnog meča najbolji je bio Ivan Petričević sa 619,3 kruga, a u finale je ušao u Denis Tomašević sa 606,8. Nakon zbudljivog finala Ivan je završio kao 3. i uzeo zasluženo broncu, dok je Denis ostao samo korak iza kolege iz kluba i zauzeo 4. mjesto. Kod juniorki zapažen rezultat je ostvarila Tena Mihajlović koja se isto plasirala u finale kao 8. sa 404,4 kruga, a nakon finala se popela za jedno mjesto i završila je na 7. mjestu.
Ovim ostvarenjem i osvajanjem 1. mjesta strijelci SU MARS nastavljaju kontinuirano donositi pehare i medalje sa PH već šestu godinu za redom.
Mars_Drzavno_01
U nedjelju se isto na Pampasu održali i Žup. prvenstvo u serijskoj zr. puški, gdje su se osvajale norme za PH koje će za dva tjedna biti održano u Čakovcu. Već niz godina neprikosnoveni “marsovci” su uzeli što im je na dohvat ruke, a za istaknuti je odličan rezultat Tatjane Topalov koja je i u juniorskoj i seniorskoj kateg. osvojila 1. mjesto.
Previous Post
«
Website Apps