Poziv na radionicu

 

EKO RAST“

 

 

U sklopu provođenja svojih aktivnosti iz Lokalne razvojne strategije LAG Baranjapoziva poljoprivrednike koji se bave tradicionalnom proizvodnjom ratarskih kultura, integriranom i ekološkom proizvodnjom, voćare i vinogradare, proizvođače povrća i cvijeća, kao i sve one koji su zainteresirani za primjenu novih ekoloških proizvoda, da u srijedu 26. ožujka2014. godine prisustvuju radionici “EKO-RAST”. Radionica će se održati u Kneževim Vinogradima u restoranu Panon na bazenima s početkom u 18,00 sati. Na radionici će stručni tim iz Multi Nature d.o.o. predstaviti svoj proizvod

 

 

hrvatsko ekološko mineralno gnojivo

 

 

Cilj radionice je stjecanje novih saznanja o mogućnostima primjene ekološkog mineralnog gnojiva, prednostima primjene u ratarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, povrtlarstvu i cvjećarstvu, kao i o ekonomskim efektima primjene ovog ekološkog, potpuno neotrovnog gnojiva sa neograničenim rokom trajanja.

 

Molimo da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite Manuelu Mucaku ili Lidiji Dabić putem e-maila: lag.baranja@gmail.com ili telefonom na 031333 813 i 098 282 484, najkasnije do utorka, 25. ožujka do 15 sati.

 

Website Apps