USPJEŠNI U MOSKVI

10. ožujka 2014.
Nakon 15-tak dana koliko je trajalo EP u Streljaštvu u Moskvi, slegle su se emocije i vrijeme je za svođenje konačnog stava o ovom nastupu.
Od 20 strijelaca koliko je nastupilo predstavljajući RH, slobodno možemo reći da je ekspedicija Moskva uspijela u potpunosti. Osvojena je jedna zlatna i jedna srebrna medalja, ostvarene su dvije kvote za YOG (olimpijada mladih) i osam finala.SU_Mars_Objava_01
Naš belomanastirac Ivan Petričević ostvario je vrhunski rezultata ušavši u oba svoja finala, u kval. za olim. mladih kao prvi sa 521,4 kruga, a finale EP kao 5. sa 521,1 krugom. Nažalost malo sreće i koncentracije je nedostajalo za nešto više, tako da je Ivan u oba finala ispao prvi i zauzeo 8. mjesto, što je istinski rezultat. Nije mala stvar uopće uči u finale, a mi smo imali dvojicu Hrvata u finalu Ivana i Bornu koji je u jednom uzeo srebrnu medalju a u drugom ostao na korak osvojivši 4. mjesto. Ostaje žal za ekipnim juniorskim 3 mjestom koje je izmaknulo našim juniorima za samo 0,6 krugova.
Dobra je vijest što je Ivan sa ovim ostvarenim rezultatom osigurao si mjesto za odlazak na SP u Granadu koje se održava u rujnu.
Previous Post
«
Website Apps