VIKEND ZA LOVCE I RIBOLOVCE

7. travnja 2014.

 

Sajam lova, ribolova i turizma okupit će na Pampasu stotinjak izlagača – lovačkih i ribolovnih društava i saveza, proizvođača i distributera opreme za lov i ribolov te pružatelje turističkih usluga.

Zbog obilja šuma i riječnih tokova, bogate lovne osnovice i ribljeg fonda, Slavonija i Baranja jedno je od najvećih lovnih i ribolovnih područja Hrvatske, što se posebno promovira upravo na Sajmu koji prerasta u najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.
I ovaj put na štandovima će biti obuhvaćena šarolika ponuda proizvoda i usluga iz tematike lova (oružje, streljivo, optika, oprema, obuća, divljačina, literatura), ribolova (oprema, odjeća, pribor, plovila, literatura) i turizma (ekološki proizvodi, gastronomija, enologija, agencije, ugostiteljstvo).
Neće izostati ni izložba trofeja, Festival lovačkih rogista i zborova, te obilje stručnih i sportskih sadržaja, a posjetitelji će moći razgledati terenska vozila i opremu za kampiranje.
Organizira se Državno prvenstvo u kuhanju fiš paprikaša za sportske ribolovce, a održat će se i natjecanje u kuhanju čobanca.
Osječki sajam manifestaciju organizira u tijesnoj suradnji s Hrvatskim lovačkim savezom, Hrvatskim športsko-ribolovnim savezom, županijskim lovačkim i športsko-ribolovnim savezima i Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije. Ulazak i parkiranje su besplatni.
salori-2014-web-banner-720x300px-01.jpg

 

Website Apps