Zagrebački hotel Hilton bio je ovih dana mjesto u kojem su proglašeni najbolji restorani Hrvatske na nacionalnim i regionalnim razinama. Tako je po izboru “Dobrih restorana 2014” epitet najboljeg restorana Slavonije i Podunavlja ponio Kormoran, koji je  smješten u srcu Kopačkog rita, jedinog Parka prirode na ovom području.

“Kormoran”
Foto: IVICA GETTO

Autentično uređenje lokala sa velikom terasom u srcu Parka prirode prepoznati  su od svih kategorija gostiju , te su idealno mjesto kako za poslovne i svečane prigode tako i “obične” objede porodica sa djecom.

Poznati baranjski specijaliteti od ribe i divljači uz Kneževu rakiju i odabrana vina Belje oduševila su ocjenjivače iz “Dobrih restorana” te je tako za ovu godinu  restoran”Kormoran” odnio prestižno priznanje -najbolji restoran Slavonije i Baranje za 2014 godinu.

Ni ostali baranjski restorani nisu bili nezamijećeni te su još tri restorana zauzela svoje mjesto u prvih 15 najboljih restorana za 2014 godinu, među kojima svakako treba spomenuti “Piroš čizmu” iz Suze koja   promovira  spoj tradicije i modernog kulinarstva.

 

Previous Post
«
Website Apps