DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

4. lipnja 2014.

 

 

Prikaz slikovne datoteke Dani otvorenih vrata udruga.jpg

 

 

Ured za Udruga Vlade Republike Hrvatske organizira Dane otvorenih vrata udruga, od 05. do 07. lipnja 2014. godine.

 Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka i pasa „9 života“ pridružuje se ovoj manifestaciji čiji je cilj građanima i široj javnosti približiti programe, projekte i aktivnosti koji su od interesa za opće dobro.

 Humanitarni štand Udruge biti će postavljen u dvorištu Veterinarske stanice Beli Manastir, Osječka 128 u vremenu od 9,00 do 12,00 sati, dana 07. lipnja 2014.godine (subota).

 U suradnji sa Veterinarskom stanicom Beli Manastir i Volonterima Skloništa za životinje Veterinarske stanice Beli Manastir, promovirati ćemo rad Udruge dijeljem promotivnih materijala, apelirati na vlasnike da ne napuštaju svoje životinje, pružati ćemo posjetiteljima informacije o načinima donošenja odluka o zaštiti i dobrobiti životinja, promicati kastraciju/sterilizaciju radi smanjenja broja napuštenih i neželjenih okota, poticati mlade na volontiranje, a naći će se tu i raznih unikatnih sitnica, koje će kao i uvijek biti ponuđene u zamjenu za donaciju.

 Stoga pozivamo građane koji imaju mogućnost da dođu, da toga dana odvoje dio svog vremena i prošetaju psa iz skloništa i time mu uljepšaju dan, a možda pruže i dom napuštenoj životinji.

 U sklopu promocije i predstavljanja rada Udruge prosjetitelje našeg štanda besplatno ćemo nagraditi vrijednim nagradama veterinarske prirode. Svaki posjetitelj, će u za to predviđenu kutiju na papiriću ubaciti napisano svoje ime i prezime, broj telefona, te da li je vlasnik mace ili psa. Javno izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada biti će u 11,30 sati na štandu. Imena dobitnika i popis nagrada objaviti ćemo na našoj facebook stranici.

 Nakon 12,00 sati organiziramo posjet Vojarni u Belom Manastiru gdje su smještene životinje sa poplavljenih područja, a koje su trenutno na našoj skrbi. U Vojarni će se moći dobiti informacije vezane za postupanje sa životinjama u kriznim situacijama, o pružanju prve pomoći unesrećoj životinji, te će se prošetati svi psi koji se nalaze u Vojarni.

 Stoga još jednom pozivamo građane da nam se nakon 12,00 sati pridruže u neobaveznom druženju u Vojarni Beli Manastir.

baranja.hr/I.A.

 

 

Previous Post
«
Next Post
»
Website Apps