POČEO FESTIVAL U BELOM MANASTIRU

11. listopada 2014.

 

Predstavom “Pozorišna proba” amaterskog DRAFT teatra iz Tuzle započeo je ovogodišnji peti po redu ” Festival kazališnog stvaralaštva  Beli Manastir”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tako će ljubitelji kazališta moći u narednim danima uživati i izvedbi još osam kazališnih predstava , te će se tako u kazališnoj dvorani  Centra za kulturu održati predstaviti redom danas 11.10. HBKUD “Lemeš” sa predstavom Daleko je salaš, 12 10. Dramski studio KUD “Zmaj ” Irig izvodi predstavu Opet pakujemo majmune, 17.10. Gradsko kazalište mladih Vitez nastupa sa predstavom U Crtu , KUD Primorka Krasica sa Testamentom, a Dramska amaterska Družina Vodice 19.10 . sa predstavom Dvije.

Finale festival rezervirano je za Harlekin teatar iz Postojne koji 24.10. izvode predstavu Do nagega, Kolašinsko amatersko pozorište izvodi 25.10 Orkestar Titanik a festival zatvaraju predstavom Svečana večera u pogrebnom poduzeću , glumci kazališta Mika Živković iz Retkovaca.

Sve predstave izvode se u Centru za kulturu u Belom Manastiru sa početkom u 20 sati.

U okviru festivala biti će održana kazališna radionica za djecu, predstavljanje knjige “Umire li naše pustare” Danijele Taslidžić Herman kao i prezentacija nacionalnog identiteta Crne Gore.

baranja.hr. I.L.

Website Apps