Baranjski ugostitelji i ove su godine pripremili program za ispraćaj stare i doček nove , nadamo se puno ljepše i uspješnije godine. Uobičajeno je da se za doček Nove godine pri odabiru mjesta na kojem će se slaviti prvenstveno vodi računa o dobroj organizaciji , muzici, hrani i društvu koje je prisutno na dočeku, ove godine pažnja je više nego prijašnjih godina, usmjerena i prema cijeni dočeka Nove godine.

Između relativno skromne ponude baranjskih lokala za doček nove godine izdvojili smo tri  a osnovni kriterij za izdvajanje iz ponude ostalih restorana je tradicija “ludih” dočeka u navedenim lokalima, te garancija da će i ovogodišnje slavlje biti za pamćenje.

Navedene ponude se cjenovno bitno razlikuju, te će se u navedene ponude moći uklopiti svi koji najluđu noć planiraju provesti u društvu, a bez obzira za koji lokal se odlučite, odličan provod do ranih jutarnjih sati zagarantiran je.

DOČEK

CAFFE BAR CANIMEČ  ČEMINAC

Doček zatvorenog tipa , samo za osobe koje uplatom rezerviraju mjesto( ulaz do 22 sata )

U rezervaciju je uključena jedna konzumacija pića gratis, suhomesnati i pekarski proizvodi(cca jedna porcija) oko 22 h kao i čaša šampanjca. Sve posjetiteljice na poklon dobivaju prigodnu neon narukvicu. Kroz čitavu večer dobro raspoloženje održavat će se uz club folk music. Asortiman pića je iz redovne ponude (sky cola 0,25 l -6,00 kuna, ožujsko pivo -9,00 kuna, frankovka i graševina Belje 1 lit – 40,00 kuna.)

PRIJAVE,UPLATE I PREUZIMANJA REZERVACIJA DO BOŽIĆA

CIJENA REZERVACIJE MJESTA PO OSOBI  20,00 KUNA

 

RESTORAN PANSION PIROŠ ČIZMA
Novogodišnja gala večera
Piće dobrodošlice: domaće rakije, likeri, amaro
Juha
Krem juha od batata, tikvica i bosiljak s aromatičnim prepečencima
Glavna jela s prilogom
Filet soma u pikantnom umaku s gljivama, domaće tijesto sa svježim sirom
Pečena patka u umaku od graševine i suhih šljiva, nabujak od kestena
Divljač u umaku od zweigelta s borovnicama, noklice od bundeve
Desert: Novogodišnja fantazija
Parafit od oraha i ruma, mousse od bijele čokolade i rogača na zrcalu od naranče
Pjenušac u ponoć
IZA PONOĆI ZA USPJEŠNU NOVU GODINU
Tradicionalno baranjsko grah varivo s kobasicom
Živa glazba!!
Cijena po osobi: 250,00 KUNA
Rezervacije na tel: 031 733 806 i na mail: piros.hr@gmail.com
U našem pansionu za novogodišnju noć imamo na raspolaganju 16 dvokrevetnih soba u kategoriji komfort s tri zvijezdice, noćenje s doručkom s posebnim novogodišnjim popustom stoji 150,00 kuna po osobi (uključena boravišna taksa i osiguranje gosta), a za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi 200,00 kuna. Pored ova 32 kreveta raspolažemo s još 24 mjesta u 5 trokrevetnih, 2 četverokrevetne, 1 dvokrevetnoj i 1 jednokrevetnoj sobi.

HOTE PATRIA
Do ranih jutarnjih sati zabavljati će vas Quattro Band Osijek i ”Tamburaški sastav Begini”. Također vam nudimo da si sami izaberete stol gdje želite sa svojim društvom sjediti. Očekuje vas bogati švedski stol cijelu večer, aperitiv dobrodošlice i šampanjac u ponoć.
Cijena ulaznice je 270,00 kn po osobi. Djeca do 10 godina su gratis.
Radujemo se Vašem dolasku. Za sve informacije i rezervacije možete nazvati 031/710-710.
Cijena noćenja za dvije osobe iznosi 300,00 kn.

Baranja.hr/ Igor Lovaković

Website Apps