PRIPREMITE SE ZA DOČEK 2015

3. prosinca 2014.

Kao što smo već navikli  i ove je godine Piroš Čizma iz Suze prvi baranjski restoran koji je obznanio ponudu za doček Nove Godine. Preuzimanjem Piroš Čizme od strane vrhunskog kuhara sa međunarodnim stažem Roberta Pinta, ponuda je u ovom restoranu temeljena na domaćim  baranjskim namirnicama  “upakiranim” u moderni kulinarski izričaj.
Kvaliteta restorana podignuta je na takvu razinu da je nakon samo godinu dana od  preuzimanja ušao u vodič „Najbolji hrvatski restorani“.

croatia_baranja_suza_piros-cizma_0023_thumb
Najveći dio namirnica koje se u njemu upotrebljavaju je iz vlastite biološke proizvodnje. Za kvalitetu i unapređenje turističke ponude pansiona u 2013. Udruga hrvatskih putničkih agencija dodijelila  je priznanje „Simply the Best“ s brončanim znakom.
Ovogodišnji doček Nove Godine biti će u Piroš Čizmi obilježen izuzetnom gala večerom, pa će tako biti ponuđeno
PIĆE DOBRODOŠLICE: DOMAĆE RAKIJE, LIKERI, AMARO
JUHA
KREM JUHA OD BATATA, TIKVICA I BOSILJKA S AROMATIČNIM PREPEČENCIMA
GLAVNA JELA S PRILOGOM
FILET SOMA U PIKANTNOM UMAKU S GLJIVAMA, DOMAĆE TIJESTO SA SVJEŽIM SIROM
PEČENA PATKA U UMAKU OD GRAŠEVINE I SUHIH ŠLJIVA, NABUJAK OD KESTENA
DIVLJAČ U UMAKU OD ZWEIGELTA SA BOROVNICAMA, NOKLICE OD BUNDEVE
DESERT NOVOGODIŠNJA FANTAZIJA
PARFAIT OD ORAHA I RUMA, MOUSSE OD BIJELE ČOKOLADE I ROGAČA
NA ZRCALU OD NARANČE
PJENUŠAC U PONOĆ
IZA PONOĆI ZA USPJEŠNU NOVU GODINU
TRADICIONALNO BARANJSKO GRAH VARIVO S KOBASICOM
MUZIKA U ŽIVO

78820594-640x376

Prošlogodišnji doček ( koji je neslužbeno proglašen najboljim u Baranji) postavio je pred voditelja izuzetno težak zadatak da ponovi izvanrednu atmosferu sa kojom je započela 2014 godina u Piroš Čizmi, ali smo iz razgovora sa voditeljem Robertom Pintom doznali da će ispraćaj 2014 i ulazak u novu 2015 zasigurno biti doček koji će se pamtiti.

I.A. Baranja.hr

 

Website Apps